Referenser


Anna Olofsson

"Flyttstädningen funkade utmärkt!"

Att flytta är enormt krävande. Till slut vill man bara stänga dörren till det gamla och ge sig av mot det nya. Men bakom den stängda dörren måste det ju vara skinande rent!

Jag sökte på nätet efter flyttstädningsfirmor och bland många svar valde jag Nox AB. Deras offert var, förutom tydlig och trevlig också den mest prisvärda med tanke på hur många moment som ingick. Bland annat inkluderas fullständig fönsterputs, något som inte alla erbjuder.

Flyttstädningen funkade utmärkt! Jag hade faktiskt en liten anmärkning på ett svåråtkomligt element, men Nox var tillbaka på nolltid och fixade det och besiktningen godkändes utan problem.

Att anlita Nox AB för flyttstädning var ett rent nöje. De är punktliga, vänliga och snabba och jag fick ork och tid över till annat. Jag har flyttat flera gånger och då alltid flyttstädat själv, men det kommer jag aldrig att göra igen! Jag kommer att fortsätta vända mig till Nox AB.

Därför kan vi varmt rekommendera Nox AB. De var prisvärda, punktliga och professionella. Vi kommer att anlita dem igen om vi skulle flytta i framtiden eller om vi skulle vara i behov av andra hushållsnära tjänster.


Pär Franzén

"Nox AB har mitt fulla förtroende."

Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid som Nox AB behövde. Tiden är dyrbar och knapp vid en flytt. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Och förresten tycker jag inte att det var särskilt dyrt.

Nox AB har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning.
Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!


Owe Lindh

"Flyttstädningen funkade utmärkt!"

Inför försäljningen av vår mammas lägenhet beslutade mina syskon och jag att ta hjälp med flyttstäden. På rekommendation från en god vän kontaktade vi Nox AB, och vi kan nu efter slutfört uppdrag också varmt rekommendera företaget.

Efter att vi kontaktat Nox AB fick vi en skriftlig bekräftelse på tjänsten som vi beställt. Förutom information om pris, städgaranti, besiktningsmöjligheter och reklamationsrätt av städningen fick vi också en detaljerad lista på de moment som ingick i tjänsten.

I direkt anslutning till städningen kunde vi sedan tillsammans med den person som utfört tjänsten besikta resultatet, och med hjälp av listan se att alla delar var genomgångna och till vår fulla belåtenhet.

Vi fick ett personligt bemötande och ett professionellt utfört arbete. När vi framöver behöver få en städtjänst utförd vänder vi oss igen till Nox AB.


Håkan Olsson

"De var vänliga, prisvärda och informativa"

Jag hade tänkt sköta hela flytten själv, inklusive städningen. Tiden rusade och plötsligt insåg jag att jag behövde prioritera nya boendet och snabbt bli färdig i det gamla.

Redan vid första telefonsamtalet med Nox AB fick jag förtroende för företaget. De var vänliga, prisvärda och informativa och flyttstädningen bokades och genomfördes snabbt och smidigt, trots kort varsel. Städningen godkändes utan problem vid besiktningen och jag ångrar inte att jag valde att ta professionell hjälp. Jag ger Nox AB med beröm godkänt!Sara Dahlin

"Nox AB har förbättrat min vardag"

Som ensamstående tonårsmamma mitt i karriären och med pendling till arbetet, unnade jag mig hjälp med flyttstädningen. Jag är så pass nöjd med Nox AB att jag funderar på att se till att jag också får hemstäd framöver.

Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! Nox AB har förenklat min vardag.
Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.Leopold Weingarten

"Hur smidig flyttstädning som helst!"

Hur smidig flyttstädning som helst! Jag var själv bortrest. Tiden räckte inte till för att fara tillbaka och flyttstäda lägenheten. Jag ringde Nox AB och efter snabb bokning var allt städat och klart bara två dagar senare.

De nya hyresgästerna fick gott om tid på sig att godkänna och komma med eventuella klagomål, men det fanns verkligen inget att klaga på. Både de och jag har bara gott att säga om flyttstädningen hos Nox AB!


Calle Österberg

"En klockren lösning för oss!"

Inför vår flytt hösten 2011 kontaktade vi flertalet städbolag men fastnade för Nox AB. Vi fick snabbt svar på våra frågor (både per telefon och mejl) och överhuvudtaget ett trevligt bemötande.

De hade också det bästa priset i jämförelse med sina konkurrenter. Städningen i sig var effektiv samt noggrant och professionellt utförd.

Sammanfattningsvis en klockren lösning för oss, helt enkelt!Mikael Ewing

"Och resultatet av städningen – prickfritt!"

Inför kommande flytt såg vi inte direkt fram emot flyttstädningen. Då vi studiekompisar alla skulle flytta till olika orter på med några dagars mellanrum blev planeringen för mycket. Annledningen till flytten var ju slutet av studietiden – en period där vi alla minst sagt hade annat som exempelvis nya jobb, nya lägenheter och nya städer i vissa fall. Att i planeringen försöka sammanfoga allas kalendrar för en gemensam städning kändes helt plötsligt väldigt långt bort, dessutom stundade julhelgen med allt vad det innebär!

Efter informationssökning på nätet och kontakt med några firmor märkte vi att en stod ut – billigast med prisgaranti – något som faller studenter i smaken! Ett telefonsamtal senare och allt var spikat – så smidigt, så lätt! De speciella funderingar som vi haft – vi behövde inte vara på plats – en soffa och en säng kunde absolut stå kvar i lägenheten – det går bra med RUT-avdrag etcetera togs emot och hanterades oerhört professionellt!

Och resultatet av städningen – prickfritt! Nox AB rekommenderas varmt – vi kommer definitivt anlita dem igen!